Pásztor Gyula: HaJóhanem
A HAJÓHANEM eredeti stílusa felüdülés mindazoknak, akik kedvelik a nyílt és őszinte, olykor szabadszájú mesélőket...
   
   Pásztor Gyula: HaJóhanem
   
   A HAJÓHANEM eredeti stílusa felüdülés mindazoknak, akik kedvelik a nyílt és őszinte, olykor szabadszájú mesélőket, azokat, akik egy társaság középpontjában hosszú órákon át képesek szórakoztatni. Pásztor Gyula éppen ilyen.
   ELSŐ KÖTETE útikönyv és önéletrajzi írás is egyben. Izgalmas kalandregény azokról az évekről, melyeket jórészt a nyílt vizeken, luxushajókon szolgálva töltött, távol a családjától és barátaitól.
   AZ ŐRÜLETES HUMORRAL átszőtt naplószerű történet hitelesen mutatja be, milyen buktatókkal kell szembenéznie azoknak a fiataloknak, akik munkát keresve nekiindulnak a nagyvilágnak. A szerző pozitív gondolkodása és fiatalon szerzett élettapasztalata segítségével a legnehezebb időkben is igyekszik úrrá lenni azokon a helyzeteken, amelyek többnyire a hajókon uralkodó hierarchia, a bezártság, illetve a különböző népek és különböző társadalmi rétegek egymástól eltérő mentalitása miatt alakulnak ki.
   Ár: 1890 Ft; Oldalak: 253; Kiadó: Unimind Books; ISBN: 9632183533
   A könyv honlapja és Pásztor Gyula blogja: www.hajohanem.hu
   
   Kapcsolódó: házasSZTÁROK - Unimind Books
   Boros Lajos, Gáspár László, Gundel Takács Gábor, Jancsó Miklós, Laár András, Lakat T. Károly, Lothar Matthäus, Réz András, Sasvári Sándor, Benkő László, Simon András, Till Attila, Czutor Zoltán FELESÉGE.
   


   Részlet a kötetből
   
 
 
 
2005-08-04 18:30:00