Sziget (irodalom)
Sziget: 2005 augusztus 10-16.
Irodalom a Szigeten 2005

   
   Elfogytak a (heti)jegyek a Szigetre

   


   Augusztus elsejével elfogytak az elővételes hetijegyek az idei Szigetre, augusztus 2-től már csak napijegyet tud vásárolni, aki semmiképpen nem akar lemaradni minden idők legjobb Szigetéről. Ezer hetijegyet azonban a szervezők a rendezvény kezdetére félretettek azok számára, akiknek nem volt módjuk elővételben vásárolni.
   
   Az idei év programkínálata hatalmas érdeklődésre tart számot, amit mi sem bizonyít jobban, hogy több mint egy héttel a Sziget kezdete előtt sem a hazai, sem a külföldi jegyirodákban nem lehet már elővételes hetijegyet kapni a rendezvényre. Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda vezetője elmondta: "Huszonötezer hetijegyet tudunk kiadni az egy hetes rendezvényre, aminek több mint 95%-át elővételben már megvásároltak. Ezer jegyet azonban a Sziget kezdetére biztosítunk azoknak, akik olyan helyről érkeznek, ahol nincs elővételes jegyértékesítés". Ezeket a jegyeket a rendezvény kezdetekor a Sziget bejáratánál, illetve a Nyugati téren felállított jegypavilonban lehet majd megkapni.
   
   A Sziget történetében először - a nagy érdeklődésre tekintettel - már napijegyet elővételben is lehet vásárolni a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben, tehát a postákon és lottózókban, az ország 3700 pontján. Üdülési csekkel azonban - tekintettel, hogy ez csak az elővételes hetijegyre volt érvényes és azok elfogytak - már nem lehet jegyet vásárolni.
   
   http://www.sziget.hu/fesztival
   
   Kapcsolódó:

   Szigetirodalom – Sziget - Irodalom

   Szécsi Noémi: Szigetnapló
   Sisso: Érzéki búcsú
   
   Karafiáth: Szigetnapló - 1.
   Egy napló, amihez utasításokat kaptam...
   
   Karafiáth: Szigetnapló 2.
   (A tegnapi maradék) Mint sejthető volt, az életem tegnap sem oldódott meg, viszont az Alkoholmentes hét fedőnevű projectem gyönyörűen dugába dőlt...
   
   Karafiáth: Szigetnapló 3.
   A szigetközpontnál találkoztam a metrón megismert vicces alakkal, egyből el is kaptam egy interjúra...
   
   KO: Napszemle, 6 pontban (négyes számú Szigetnapló)
   Végül is bejutottam, elindultam a célműsor felé, útba ejtve kedvenc sörözőmet, ahol Nagy Gabiba és Farkas Zsoltba botlottam. Ők is oda tartottak. Leültünk a Banán előtti kocsmába Csuhaihoz és Gács Annához.
   
   KO: Szigetnapló 5.
   Ekkor kezd el igazán hatni a fű, azt érzem, szétesek...
   
   KO: Szigetnapló 6.
   Tehát Balaton...
   
   KO: Szigetnapló 7.
   Garaczi az apósát hóna alá csapva elrohant Tankcsapdára, mi még pihegünk...
   
   Karafiáth Orsolya: Szigetnapló 8.
   Erre iszunk még, a beszélgetés egyre bensőségesebbé válik, szerencsére ekkor fut be Rigó, megóvva a flört esetleges rossz következményeitől...
   
   Karafiáth: Az error (irodalom-)sátra
   Gabi rátér a törökökre, beidéz törökös közmondásokat...
   
   Karafiáth Orsolya: Szigetnapló 9.
   "Én úgy vagyok másnapos, hogy növénnyé lényegülök – mondja nekem Jánossy...
   
   Karafiáth Orsolya: Bónuszkör
   Mit mondjak, nehéz...
           

 
2005-08-08 05:43:00