A Ráday Kultucca a Könyvhéten
Ráday sajtótáj: 2005. május 31. (kedd) 11 óra

   Az Ünnepi Könyvhét alkalmából idén június 3 – 5-e között, immár 5. éve könyvbe öltözik a Kultucca®. Az V. Ráday Könyvfesztivál a József Attila centenárium évében a könyves kirakodó vásár mellett egy különleges programsorozattal készül. A fesztivál szervezői szeretettel meghívják Önt a háromnapos rendezvénysorozat sajtótájékoztatójára.
   
   Időpont: 2005. május 31. (kedd) 11 óra
   Helyszín: Ráday Könyvesház (Ráday utca 27.)
   
   A sajtótájékoztató résztvevői:
   Dr. Orbán György- szervező-házigazda bemutatja az ötödik Ráday Könyvfesztivált,
   Dr. Gegesy Ferenc - Ferencváros polgármestere kiemeli a Ráday Könyvfesztivál szerepét a József Attila centenárium év keretein belül,
   A jótékonysági koncerten fellépő művészek közül vendégeink lesznek:
   
   Jávori Ferenc, a Budapest Klezmer Band vezetője és Sebő Ferenc.
   
   Ráday Könyvfesztiválon ebben az évben először könyvkiadók szerint ismerkedhetünk meg az újdonságokkal. A könyvvásár idei tematikáját a kulináris örömöket felsorakoztató gasztronómiai könyvek bemutatása adja. A József Attila Év alkalmából a Könyvfesztivál kiemelt kísérő programot: jótékonysági koncerteket szervez Valami nagy, nagy tüzet kéne rakni… címmel, hogy segítsen a IX. kerület nehéz sorsú családjain. A rendezvény fővédnöke Göncz Kinga, az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium miniszter asszonya. A programsorozatot a NEKÖM Nemzeti évfordulók Titkársága az országosan kiemelt rendezvények közé sorolta.
   
   Legyen a vendégünk!
   Dr. Orbán György és a Ráday Könyvesház
   
   

   Részvételi szándékát kérjük, jelezze Balla Orsolyánál az orsolya.balla@avantgardegroup.hu e-mail címen vagy a 476-3532-es telefonszámon.
   

   
       
2005-05-25 05:59:00