SZERELMES VERSEK - 2004. (irodalmi pályázat)

   Pályázat - Szerelmes versek 2004
   
   
   A CanadaHun.com portál, kanadai magyar közösség pályázatot hirdet "Szerelmes versek" kategóriában.
   
   Pályaművekként olyan saját lírai alkotásokat várunk, melyek a szerelem témájában íródtak. Terjedelmüket tekintve a művek hosszát nem kívánjuk korlátozni. Minden pályázó minimum 1 de legfeljebb 3 művel vehet részt a pályázaton.
   
   A pályázaton korosztályra, lakóhelyre nézve függetlenül bárki részt vehet, egyetlen kikötés a pályaművek magyar nyelven való publikálása. Eredeti műveket várunk, saját vagy művésznéven. Plagizált művet beküldő személy a pályázat értékeléséből kizárásra kerül.
   
   A pályaművek beküldésének szabálya megtalálható a portál fórumán, amely a http://www.canadahun.com/forum címen érhető el. A pályázattal kapcsolatban esetlegesen felmerülő technikai és egyéb kérdésekben ugyanitt tudunk a tisztelt pályázók rendelkezésére állni.
   
   A pályázatok beküldési határideje 2004. december 31. éjfél (torontoi idő szerint). A pályaművek közönségszavazatok által kerülnek értékelésre, melyek alapján a legtöbb szavazatot elnyerő első 3 helyezett pályázó értékes díjazásban részesül.
   
   A szavazatok leadására 2005. január 1-től kezdődően 3 hét áll rendelkezésre, azaz a szavazás 2005. január 22-én éjfélkor zárul (szintén torontói idő szerint). A közönség által legtöbb szavazatot elnyerő első 3 helyezett kilétét a CanadaHun a legközelebbi találkozója alkalmával hirdeti ki. A győztes pályázók névsora és pályaműveik megjelennek a kanadai magyar társmédiumokban, a magyarországi társmédiumokban, azon túlmenően, hogy a CanadaHun Portál, és a CanadaHun Online Rádio is megjelenési lehetőséget biztosít számukra.
   
   A pályázat díjazására további szíves felajánlásokat köszönettel fogadunk!
   
CanadaHun szerkesztősége

   
2004-10-13 21:34:00