Sárvári irodalmi pályázat
   A Sárvári Tinódi Gimnázium, Sárvár Város Önkormányzata és az Írók Szakszervezete 2004. április 15-18. között rendezi meg Sárvárott a magyarországi és határokon túli diákírók, diákköltők XXVII. találkozóját és ennek előkészítéseként irodalmi pályázatot hirdet vers, próza és tanulmány kategóriában valamennyi magyar nyelvű középiskolás számára (14-18 éves korig).
   
   SÁRVÁRI IRODALMI PÁLYÁZAT
   
   
   A pályaműveket (legfeljebb 25 gépelt oldal terjedelemben) 2004. február 27-ig kérjük postán eljuttatni az Írók Szakszervezete címére (1068 Budapest, Városligeti fasor 38. fsz. 9. Tel.: 351-0593) egy, lehetőleg gépiratos példányban.
   
   A zsűri által kiválasztott pályázatok szerzőinek 2004. április 5-ig küldjük el a meghívót a találkozóra.
   
   Kérünk minden pályázót, hogy a borítékon feladóként feltétlenül tüntesse fel a nevét és a lakcímét (irányítószámmal), és kívülről is írja rá, hogy milyen műfajú pályázatot küld (például így: "vers, "próza", "tanulmány", műfajonként külön borítékban).
   
   Szeretnénk felhívni valamennyi résztvevő figyelmét arra, hogy a beérkező pályaművek nagy száma miatt, sajnos nem áll módunkban a pályázatokat visszaküldeni és az elért eredményről értesítést csupán a zsűri által kiválasztott legjobb hatvan pályázó kap, akiket a sárvári irodalmi táborban vendégül látunk.
   
   
2004-01-21 06:52:00