Sorskönyv - Utak, mesterek
Az Utak, mesterek című könyvsorozat új kötetének dedikálással egybekötött bemutatójára: Sorskönyv Minden érdeklődőt szeretettel várunk 2014. december 5- én, pénteken 17.00 órakor az Örkény István Könyvesboltban (1137 Budapest, Szt. István krt. 26.)
 
A kötetben tizennégy ismert és elismert hazai személyiség, spirituális szemléletű tanító osztja meg gondolatait, tanácsait sorsról, Istenről, szerencséről, szabad akaratról. Az értékes gondolatok egyedülálló gyűjteményében a gyönyörű fotók mellett, ki-ki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illő tanácsokat és útravalókat.

A kötetben megszólalnak:
A. J. Christian, Bagdi Bella, Balogh Béla, Bistey Zsuzsa, Daubner Béla, Domján László, Gánti Bence, Kalo Jenő, Laár András, Orosz Katalin, Paulinyi Tamás, Rácz Géza, Rákos Péter, Villás Béla

A kötet szerzői közül a beszélgetésen részt vesznek, dedikálnak:
Bistey Zsuzsa klinikai pszichológus, az Arkánum Szellemi Iskola vezetője
Laár András énekes, zenész, humorista és filozófus, buddhista pap,
Kalo Jenő asztrológus, a Magyar Asztrológusok Szövetségének elnöke
Paulinyi Tamás író, pszi-kutató, a Szintézis Szabadegyetem igazgatója
Rácz Géza író, a hindu filozófia és kultúra szakértője
Gánti Bence pszichológus, az Integrál Akadémia elnöke
Villás Béla Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza

 
"Az élet olyan, mint egy kártyajáték.
A kiosztott lapok adottak, ám ahogy játszod őket,
az a szabad akarat.”

Dzsaváharlál Nehru

A nagy sikerű Boldogságkönyv után újabb mindenkit érintő témáról olvashatunk szép és tartalmas gondolatokat.
A Sorskönyvben az ismert és elismert hazai spirituális szemléletű tanítók, mesterek ezúttal a sorsról, végzetről, karmáról, szabad akaratról beszélnek.

A Sorskönyv a legismertebb hazai spirituális tanítók közül tizennégy – pszichológus, asztrológus, életmód segítő, terapeuta – válasza a nagy sorskérdésekre.
Az összefüggő szövegblokkok egységes gondolatfolyamként kerülnek az olvasók elé, és gyakran a mesélők érdekfeszítő egyéni sorstörténetein át kapunk választ olyan sokszor elgondolt kérdésekre, amelyeken magunk is eltöprengünk.
Konkrét esetek teszik hitelessé például azt a gyakran hallott tételt, hogy az univerzumot nem lehet becsapni. Miért is? Mert a kiegyenlítődés elve alapján azt kapjuk, amit adunk. A dalaival tanító életmód tréner saját életének „véletlen” pillanatait sorakoztatja fel annak érzékeltetésére, hogy mennyire nincsenek véletlenek, mennyire a kijelölt utunk útjelzői a váratlannak tűnő események is.
Ez a könyv nem emberi sorsokat bemutató szociológiai ihletésű gyűjtemény, de nem is jóskönyvként használható segédeszköz. A megszólaló mesterek, tanítók sorsunk véletlennek tűnő és előre determinált elemeire, az asztrológia önismeretet kínáló lehetőségére, a pszichológiai módszerek generációkra, esetleg korábbi életekre visszanyúló felismeréseire mutatnak rá. Arra biztatnak, hogy a születésünkkel magunkkal hozott batyut bátran merjük kibontani.
Érnek majd meglepetések, katarzisok, de biztosan gazdagodunk.

[ L.Á. ] 2014-11-30 22:40:00