Ajánlások a Száz Sztár személyére
Folyamatosan érkeznek a részletes és kevésbé részletes ajánlások arra nézve, hogy a hazai kultúra jeles képviselői közül kiket hívjon meg a MédiaHajó 2002 a Száz Sztár társaságába. Erőnk szerint folyamatosan frissítjük a listákat!
E sorra kattintva a meghívandók részletesebb bemutatóit olvashatják. A MédiaHajó 2002 kuratóriuma közülük is, és a kevésbé részletes ajánlatok listájából is válogat; reméljük, végül minden leendő résztvevőt megismerhet a Terasz és a www.mediahajo.hu közönsége!

Sok kedves barátunk értelmezte úgy a MédiaHajó 2002 Száz Sztár meghívott kultúrképviselőinek személyére szóló ajánlási felhívást, hogy csupán a nevet javasolja. Természetesen sok átfedés lehetséges!
Sajnos erőforrásaink nem teszik lehetővé, hogy az ajánlók és az ajánlottak ismertetését magunk vigyük fel a Teraszra mondjuk a Ki kicsodából vagy gyűjtsük be a webről (ha e helyeken egyáltalán megtalálhatók); és kutassuk fel arcképeiket. Hasonlóan az ajánlás motívumát sem jelezhetjük az ajánlók helyett. Ezért az ilyen esetekben - köszönettel bár, de - kénytelenek vagyunk csupán a névsort közkinccsé tenni, amely e sorra kattintva olvasható.

2002-09-02 11:19:00